Locaties

KiWi verzorgt buitenschoolse opvang (BSO) op drie locaties:

  • BSO de Pandabeer en BSO de Gorilla's zijn gehuisvest bij kinderdagverblijf KiWi.
  • BSO de Spetters is gehuisvest bij de Waterlelie basisschool.
  • BSO de Wombats is gehuisvest bij de voetbalvereniging BATO.

BSO de Pandabeer
De Pandabeer beschikt over een grote groepsruimte. Er zijn verschillende speelhoeken, waar uw kind zich lekker kan terugtrekken waaronder een lees- en hanghoek, een bouwhoek en een knutseltafel. Daarnaast maakt de BSO gebruik van de keuken om lekkere en gezonde hapjes klaar te maken.

KiWi heeft een aparte groepsruimte ingericht voor de oudste kinderen 8 t/m 12 jaar. Deze ruimte wordt gebruikt op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag en in de vakanties. De groep heet de Gorilla’s. Deze naam is door de kinderen bedacht.

Op de ruime buitenspeelplaats kunnen de kinderen met skelters rijden, tafeltennissen, schommelen, met de bal spelen en ’s zomers lekker op het gras of op een bankje zitten. Pedagogisch medewerkers van de BSO zijn altijd aanwezig bij het buitenspelen. Bij minder goed weer leven de kinderen zich uit in de grote binnenzandbak bij de entree.

BSO De Gorilla's
KiWi heeft een aparte groepsruimte ingericht voor de oudste kinderen van 8 t/m 12 jaar. Deze ruimte wordt gebruikt op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag en in de vakanties. De groep heet de Gorilla’s. Deze naam is door de kinderen bedacht. De Gorilla’s is de groep voor de oudste kinderen. Op deze leeftijd krijgen kinderen andere behoeftes en vinden ze het leuker om met kinderen van dezelfde leeftijd om te gaan. Met de kinderen is de ruimte ingericht en gezellig gemaakt. Een pedagogisch medewerker met veel interesse in deze leeftijdsgroep begeleidt deze groep samen met een stagiaire.

BSO de Spetters
BSO de Spetters is gehuisvest in de Zuiderpoort bij basisschool de Waterlelie in Winschoten. In dit pand zijn ook de Taaltrein en een peuterspeelzaal gehuisvest. De BSO maakt veel gebruik van het gezamenlijke speel- en gymlokaal. De groepsruimte is direct grenzend aan de grote buitenspeelplaats met speelobjecten. De pedagogisch medewerkers wachten de kinderen op het schoolplein op.

Sport en Spel BSO De Wombats
KiWi vindt het belangrijk dat kinderen sporten, bewegen en spelen. De voetbalvereniging BATO en KiWi zijn een samenwerking gestart. Wij bieden een Sport en Spel BSO aan, onder leiding van pedagogisch medewerkers van KiWi, in combinatie met clinics van diverse sportverenigingen op de BATO sportvelden. Voor de sport en spel BSO worden geen extra kosten berekend.

Het laatste nieuws

Waterfestijn bij sport en spel bso De Wombats op deze tropische dag.
 
    Lees het hele bericht
Relaxen op een warme dag.
 
    Lees het hele bericht
Alle collega's zijn weer bijgeschoold. De EHBO / Reanimatie en BHV herhaling zijn weer binnen. Bedankt Carla Toonstra en Jan van der Kooy!
 
    Lees het hele bericht

Een greep uit onze foto's

Wilt u nog meer foto's zien? Klik hier