Nieuw!: bekijk ons YouTube kanaal voor de leukste filmpjes

Bekijk direct!

Ons aanbod

Buitenschoolse opvang gemeenten Oldamt, Pekela en Westerwolde Noord

Naschoolse opvang (40 weken)
De naschoolse opvang (NSO) is geopend aansluitend op het lesrooster van de basisschool van uw kind tot 18.00 uur. Verlengde opvang is mogelijk tot 18.30 uur. 

Bruto uurprijs reguliere opvang € 7,93* (inclusief lunch, fruit en groente, gezond drinken en een gezond tussendoortje).

Voorschoolse opvang (40 weken)
Voorschoolse opvang (VSO) is mogelijk vanaf 6.30 uur voor alle basisscholen in Winschoten.  Brutoprijs per uur voorschoolse opvang: € 9,05*. De voorschoolse opvang wordt berekend tot 8.45 uur i.v.m. de reistijd terug naar KiWi.

Vakantieopvang (keuze uit 10, 9 of 8 weken en/of 1 week roostervrije dagen)
Hele dag van 08.00 tot 18.00 uur
Ochtend van 08.00 tot 13.00 uur
Middag van 13.00 tot 18.00 uur

10 weken vakantieopvang 
9 weken vakantieopvang 
8 weken vakantieopvang 
1 week roostervrije dagen: Dit zijn dagdelen of dagen, dat de school buiten de vakanties gesloten is i.v.m. scholing of b.v. Adrillen.

Brutoprijs per uur reguliere opvang € 7,93* (inclusief lunch, fruit en groente, gezond drinken en een gezond tussendoortje).  Vroege opvang is mogelijk vanaf 6.30 uur. Verlengde opvang is mogelijk tot 18.30 uur. Brutoprijs per uur voorschoolse opvang: € 9,05*. U kunt NSO / VSO / Vakantieopvang apart van elkaar afnemen of combineren.

 * De inkomensafhankelijke kinderopvangtoeslag wordt hierop in mindering gebracht

Opvang op wisselende dagen
Flexibele opvang op wisselende dagen per week (offerte op maat)
Afname van een extra dagdeel kan altijd.

Openstelling
De verschillende buitenschoolse opvang locaties zijn 51 weken per jaar geopend. Er vindt geen opvang plaats op:

 • Tweede Paasdag
 • Koningsdag
 • 5 mei
 • Hemelvaartsdag en de dag na Hemelvaartsdag
 • Tweede Pinksterdag
 • Tussen Kerst en Nieuwjaarsdag

Buitenschoolse opvang Westerwolde Zuid

Verruimde opvang 
6:30-7:00 en/of 18:00-18:30 uur Vaste opvang € 14,00 per uur, Flexibele opvang € 14,00 per uur

Naschoolse opvang (40 weken)
Vaste opvang € 7,50
Flexibele opvang € 8,50

Voorschoolse opvang (40 weken)
vaste opvang € 8,00
Flexibele opvang € 9,00 

Vakantieopvang
vaste dagen in 10 vakantie weken € 7,50
Flexibele vakantieopvang uren € 8,50

Opvang op wisselende dagen
Flexibele opvang op wisselende dagen per week (offerte op maat)
Afname van een extra dagdeel kan altijd.

Openstelling
De verschillende buitenschoolse opvang locaties zijn 52 weken per jaar geopend. Er vindt geen opvang plaats op:

 • Tweede Paasdag
 • 5 mei
 • Koningsdag
 • Hemelvaartsdag en de dag na Hemelvaartsdag
 • Tweede Pinksterdag
 • Tussen Kerst en Nieuwjaarsdag

Het laatste nieuws

Nieuws over de herfstvakantie op BSO Ratjetoe in Ter Apel. De zomervakantie is voorbij, iedereen zit weer in het ritme van werk en school en wij zijn alweer bezig met het voorbereiden van de herfstvakantie. Veel ouders zowel van kinderen die bij ons naar de BSO gaan, als ouders van kinderen van buitenaf benaderen ons over het opgeven van hun kind(eren) voor Huttendorp 2020. Helaas slecht nieuws….. Door de situatie omtrent corona, hebben wij besloten dit jaar Huttendorp voorbij te laten gaan. Daar wij geen kinderen van buitenaf toelaten op dit moment op de BSO en dit evenement te groot is wat voorbereidingen betreft om alleen voor de BSO kinderen door te laten gaan. We snappen dat dit voor heel veel kinderen en natuurlijk ouders een grote teleurstelling is. Ook voor ons is het raar om het dit jaar niet op te pakken. We hopen dan ook dat we volgend jaar Huttendorp wel door kunnen laten gaan. Voor de kinderen die dit jaar wel vakantie-opvang hebben op BSO Ratjetoe: “Niet getreurd!!!”. We hebben voor deze kinderen namelijk een heel leuk alternatief, waarbij een aantal elementen van Huttendorp wel terugkomen. We zijn deze vakantie ook buiten op het grote veld te vinden, waarbij we op “Expeditie Ratjetoe” gaan. Wat er verder op het programma staat houden we nog geheim. Hou Facebook in de gaten, want we lichten af en toe een puntje van de sluier op.
 
    Lees het hele bericht
De plek voor uw peuter in Ter Apelkanaal... ontdekken, ontwikkelen, ervaren, heel veel speelplezier, zowel binnen als buiten. Met de zomerse temperaturen "modder feest" bij peuterspeelgroep "de Takjes"!
 
    Lees het hele bericht
De kop is eraf, de zomervakantie is al weer even voorbij en iedereen zit weer lekker in het ritme van school, bso en werk. Op BSO Ratjetoe gaat ook alles z’n gangetje en hebben we weer heerlijke dagen gehad met de kinderen. Leuke activiteiten en daardoor enthousiaste kinderen en pedagogisch medewerkers en ouders. Zo hebben we de verjaardag gevierd van een collega met een spontaan feestje. We hadden een drietal spellen, stoelendans, ezeltje prik en een behendigheidsspelletje met rietjes en papiertjes. Het was een erg feestelijke dag. Een activiteit waar de kinderen zich altijd heerlijk in kunnen verliezen is het maken van slime. Heerlijk hoe al die handen lekker met de “smurrie” spelen. Voor de rest hebben we nagels gelakt, veel buiten gespeeld en hele speciale koekjes gemaakt. Kortom, we zitten er weer helemaal in met z’n allen!
 
    Lees het hele bericht

Een greep uit onze foto's

Wilt u nog meer foto's zien? Klik hier