Werken bij KiWi? Bekijk nu de mooiste vacatures!

Bekijk direct!

Voorschoolse opvang

Voorschoolse opvang gemeenten Oldambt, Pekela en Westerwolde-Noord

  • Voorschoolse opvang is mogelijk vanaf 6.30 uur voor alle basisscholen in Winschoten vanaf de Zaanstraat.
  • In het Kindcentrum De Beukenlaan is voorschoolse opvang mogelijk vanaf 6.30 uur voor alle kinderen van het kindcentrum.
  • In het Kindcentrum De Kleine Dollard is voorschoolse opvang mogelijk vanaf 6.30 uur voor alle kinderen van het kindcentrum.
  • In het Kindcentrum De Zwerm in Scheemda is voorschoolse opvang mogelijk vanaf 6.30 uur voor alle kinderen van het kindcentrum.
  • In het Kindcentrum De Linde in Nieuwe Pekela is voorschoolse opvang mogelijk vanaf 7.00 uur voor alle kinderen van het kindcentrum.

Voorschoolse opvang gemeente Westerwolde-Zuid

  • BSO Robbedoes in Vlagtwedde is open vanaf 6.30 uur.
  • BSO Ratjetoe in Ter Apel is open vanaf 6.30 uur.
  • BSO De Vossen in Sellingen is open vanaf 6.30 uur.


U kunt voorschoolse opvang apart afnemen en/of combineren met naschoolse opvang.

Het laatste nieuws

Bij de Stokstaartjes en Springbuidelmuisjes in Scheemda hebben we de winter binnen. Lekker de kou en de zachte sneeuw verkennen met onze handen.
 
    Lees het hele bericht
Sneeuwpret op de BSO Struisvogels ❄️ De kinderen maken zelf sneeuw, sneeuwballen en hebben veel plezier. Winter thema bij ons op de BSO❄️
 
    Lees het hele bericht
Peuterspeelgroep de Takjes heeft het nieuwe jaar ingeluid met rolletjes en slagroom eten samen met de onderbouw. Was fijn om elkaar weer te zien. Op dit moment zijn we bezig met thema kleur, vorm en tellen. Samen met de onderbouw worden de thema’s uitgewerkt. PSG de Takjes heeft plaats voor peuters van 2 tot 4 jaar. De groep kenmerkt zich door kleinschalige opvang. Door de samenwerking met de basisschool, is de stap naar de basisschool, vertrouwd en laagdrempelig. Wilt u een kijkje komen nemen, dan bent u altijd welkom. Wij zijn open op maandag t/m donderdag morgen van 8 tot 12 uur. Groetjes de peuters en team De Takjes
 
    Lees het hele bericht

Een greep uit onze foto's

Wilt u nog meer foto's zien? Klik hier