Nieuw!: bekijk ons YouTube kanaal voor de leukste filmpjes

Bekijk direct!

Nieuws

Ook de kinderen van de Kuifpinguïns in Winschoten hebben vandaag, al stampend in de plassen, hun nieuwe buitenspeelpakken uitgetest.☔️😄🐧
 
Lees het hele bericht
 
Bij ons op de kinderdagopvang maken we gebruik van babyslaaphuisjes, de zogenaamde Lutje Potjes. Deze buitenbedjes zijn de ideale manier om kleine kinderen veilig buiten te laten slapen. In de buitenlucht slapen kindjes meestal langer en dieper, ze rusten beter uit en hebben de rest van de dag daardoor juist meer energie! Fluitende vogels, ritselende bladeren, frisse lucht en vitamine D, buiten slapen is gezond! We overleggen natuurlijk altijd eerst met de ouders/verzorgers of het slapen in een Lutje Potje iets voor hun kindje zou kunnen zijn. Onze Lutje Potjes zijn geschikt voor baby's en kinderen tot 4 jaar en zijn gecertificeerd voor de professionele kinderopvang.
 
Lees het hele bericht
 
Voorjaar 🌷⚘op KDV Kiekeboe in Ter Apel. De kruiwagens, emmers en schepjes uit de schuur. Aarde in de bakken en nu de plantjes nog. Groetjes PSG De Egels
 
Lees het hele bericht
 
Wat een gezelligheid, Koningsspelen bij de Wallabies en Kaketoes.
 
Lees het hele bericht
 
Yes, groen licht voor de bso! Eindelijk kan BSO Robbedoes in Vlagtwedde gebruik maken van onze nieuwe, andere locaties. Nog wel geclusterd, maar daarom niet minder leuk!! Heerlijk ...dat jullie er weer zijn! En wat spannend voor de kinderen om kennis te maken met de nieuwe groepen. Voor de oudere kids van de Zaaier betekent dit dat ze voortaan mogen spelen bij B’There, het jongerencentrum in Vlagtwedde . Hier een paar kiekjes van deze mooie locatie waar ze kunnen darten, poolen, koken, muziek kunnen luisteren, knutselen, heerlijk kunnen chillen maar ook kunnen voetballen in de pannakooi !!
 
Lees het hele bericht
 
De dreumesgroep van de kinderopvang Kiekeboe Ter Apel hebben heerlijk buiten gespeeld.🌞🌞 We zijn aan het klimmen, het rijdend speelgoed ontdekken en ook de spiegel was interessant 😀.
 
Lees het hele bericht
 
De peuters van peuterspeelgroep Plaggeborg in Jipsinghuizen genieten nog steeds van het thema: "Lente" Er is nog ruimte voor nieuwe peuters om mee te genieten!
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag was het zover, na heel wat weekjes alleen noodopvang op BSO Ratjetoe, hebben we sinds vandaag weer opvang voor alle Ratjetoe kids. Wat een gezelligheid! De hele week vieren we dit met een feestelijk tintje. Vandaag getrakteerd op een heerlijk ijsje..🍦🥳🍦🥳🍦🥳🍦🥳🍦🥳🍦🥳🍦
 
Lees het hele bericht
 
En dan op de valreep, NOG een superleuk en positief bericht om het weekend mee in te gaan! We presenteren met plezier de twee logo's van onze nieuwe groepen: KDV De Lammetjes voor baby's van 10 weken tot 12 maanden, in het Kindercentrum in Ter Apel. En KDV De Boomkruipers, een verticale groep voor baby's vanaf 10 weken tot kinderen van 4 jaar. Deze groep is onderdeel van Kindcentrum Beukenlaan in Winschoten. We zullen binnenkort meer foto's en informatie plaatsen van en over deze nieuwe groepen. We verwachten 3 mei te openen en we hebben nog plekjes vrij voor nieuwe kinderen!
 
Lees het hele bericht
 
We kunnen er een heel verhaal van maken, maar dat doen we niet. De kinderen van bso Ratjetoe zijn super creatief geweest en hebben dit mooie kunstwerk gemaakt! De boodschap is kort en krachtig: DE PEDAGOGISCH MEDEWERKERS VAN ALLE BSO'S EN DE KINDEREN VAN DE NOODOPVANG ZIJN, BLIJ DAT JULLIE ER BIJNA WEER ZIJN! 🤗🥳🤗🥳🤗🥳🤗🥳🤗 Tot volgende week!!!!
 
Lees het hele bericht
 
Twee wist-u-datjes vanuit de groepen op Kindcentrum Feiko Clock in Oude Pekela: * Wist u dat onze collega Miranka haar 12,5 jarig jubileum in de kinderopvang heeft gevierd? Miranka, van harte gefeliciteerd!💐 * Wist u dat het voor Miranka dubbelfeest betekende, gezien ze op dezelfde dag officieel met peuterspeelgroep De Orka's van start kon gaan? Binnen het kindcentrum zijn nu twee peuterspeelgroepen (De Vissen en De Orka's) en een BSO (De Leeuwen). Er is nog plek voor meer kinderen om te komen spelen, leren en ontwikkelen, van harte welkom!
 
Lees het hele bericht
 
De kinderen van BSO de Struisvogels en KDV de Stokstaartjes op De Zwerm in Scheemda hebben afgelopen donderdag een hele leuke middag gehad. De paashaas had heel veel eieren verstopt en de kinderen hebben de eieren opgezocht. Ook hebben de kinderen nog eieren geverfd en heerlijke paasbroodjes gegeten. Wat een feest! We wensen jullie allemaal een heel fijn paasweekend toe.
 
Lees het hele bericht
 
Deze week hebben wij op de Bengels in Ter Apel aandacht besteed aan Pasen. We hebben eieren gezocht en op verschillende dagen een paaslunch gehad. We hebben woensdag zelfs buiten kunnen genieten van de paaslunch. De kinderen hebben mooie knutselwerkjes gemaakt bij het thema Pasen. Wij wensen jullie allen, een fijn paasweekend toe!
 
Lees het hele bericht
 
De Rakkers van Kindercentrum Kiekeboe Ter Apel hebben de nieuwe buitenspeelpakken uitvoerig getest😀. We kunnen er mee klimmen, in de zandbakspelen, schommelen en zelfs ermee in de regen. Ze zijn unaniem door de Rakkers goedgekeurd. Op naar vele uren buitenspeelplezier🍃
 
Lees het hele bericht
 
Eieren zoeken met de kinderen van: de Zeesterren en de Dolfijnen@ locatie MFA 't Aambeeld Vlagtwedde
 
Lees het hele bericht
 
We hebben bij BSO De Flamingo's (Finsterwolde) van alles geknutseld voor Pasen. Ook hebben we eieren verstopt en gezocht op het plein. Soms waren ze zo goed verstopt dat zelfs de verstoppers het niet meer wisten waar de eieren lagen. We wensen jullie allemaal hele fijne paasdagen! 🦩🦩
 
Lees het hele bericht
 
Bij BSO de Tuimelaars in Winschoten (Kindcentrum De Tweemaster) zijn we vorige week al met het thema groei en bloei begonnen! We hebben tomaten en basilicum gezaaid in een kratje🍅.Tot onze grote verbazing waren er vandaag al groene blaadjes te zien!🌱Ook hebben we een thema tafel ingericht met de kinderen en zijn we lekker veel buiten aan het genieten van het lekkere zonnetje☀️ Wij wensen jullie een hele fijne week en een heerlijk paasweekend🐰🐣🌸🌼 Groetjes bso de Tuimelaars🐬
 
Lees het hele bericht
 
Peuterspeelgroep de Takjes van kinderopvang Kiwi staat voor: spelen, ontdekken, ontwikkelen op een prachtige, groene locatie samen onder één dak met de openbare basisschool’ de Klimop’ in Ter Apelkanaal. De kleinschalige peuterspeelgroep voor 2 tot 4 jarigen heeft een doorgaande leerlijn en samenwerking met de Klimop. Het al spelenderwijs leren ,ontwikkelen en ervaren door middel van activiteiten, zoals knutselen, vrij spel, zingen, muziek, zintuiglijke activiteiten en vooral lekker bewegen, zowel buiten als binnen, met o.a. kinder yoga 🧘‍♀️ 🙏, met mooie aangepaste yoga muziek!! Zooo leuk 😁!!
 
Lees het hele bericht
 
Avontuur beleef je buiten! Dat weten de kinderen van BSO De Bosuilen 🦉🦉(@Kindcentrum De Driesprong in Vriescheloo)als geen ander. Nu de oogst van het mais en de suikerbieten al een verre tijd achter ons ligt, hebben nieuwe bewoners het land van de boer in gebruik genomen. De kinderen hebben kennisgemaakt met twee reeën families. Een jong gezin bestaande uit drie reeën en een groot gezin die vijf koppen telt. Een prachtig gezicht om vanuit de slootwal naar te kijken! Misschien de volgende keer toch een verrekijker mee op pad?
 
Lees het hele bericht
 
Storm, wind of regen... dit houdt de peuters van KDV De Stokstaartjes niet tegen om lekker veel buiten te spelen!
 
Lees het hele bericht