Tarieven

Kinderopvang is er in verschillende vormen en tegen verschillende tarieven. Bekijk welke vorm van kinderopvang bij jou kind past en of jij voor kinderopvangtoeslag in aanmerking komt.

Aanvraag doen samen met medewerker?


De rekenmodule wordt geladen,
een moment geduld aub....


U kunt de informatie uitklappen door erop te klikken

Peuterspeelgroep
De peuterspeelgroep is 40 weken per jaar beschikbaar en word aangeboden Inclusief fruit, groente en gezond drinken. Minimale afname: 2 dagdelen per week (8 uur).

Peuteropvang 40 weken
Standaard opvang peuterspeelgroep. Bruto uurtarief € 9,99* 

Kosten en kostendeling door ouders, werkgevers en overheid 

De ouders sluiten een contract af met KiWi en ontvangen maandelijks een rekening. Ouders met kinderen in de geregistreerde kinderopvang komen in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. U kunt uw kinderopvangtoeslag online aanvragen bij de Belastingdienst via 'mijn toeslagen'. Onze medewerkers van klantadvies kunnen u hierover informeren en helpen bij de aanvraag. U kunt per mail of telefonisch een afspraak maken.

Wanneer u aan ons doorgeeft hoeveel dagdelen u gebruik wilt maken van de kinderopvang en wat uw geschat belastbaar inkomen is, dan maken wij voor u een offerte en een kostenoverzicht op maat. Het hangt van uw inkomen en het aantal dagdelen kinderopvang af hoeveel u aan kinderopvangtoeslag ontvangt en wat voor u zelf de netto kosten zijn.